Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Bedankjes

Ik wil op deze pagina een paar mensen bedanken voor hun steun en hulp.

Allereerst wil ik Joyce van Wegberg en Raisa Koppers bedanken voor de mooie tekeningen, die ze voor Ehrehla hebben gemaakt. Joyce van Wegberg heeft de tekeningen voor Drakenenergie en Ydrisyl gemaakt en Raisa Koppers heeft de tekeningen voor Fairyglow en Luna gemaakt. De tekeningen zijn te zien op de etiketten, visitekaartjes, website enz. Dankjewel voor jullie ongelofelijke inzet en enthousiasme waarmee jullie  je op dit proces stortten.

Daarnaast wil ik Joyce, Monique, Gina, Lilian, Edith ,Femke,  Miranda en Raisa bedanken voor het testen van de remedies. Jullie ervaringen hebben mij een beter inzicht gegeven in hoe de drakenenergie werkt. Dank je wel. Ik weet, dat het voor jullie niet altijd even gemakkelijk is geweest.

En ik wil Erica Hooft van Lichtwesen Nederland bedanken. Ik was al dagen aan het ploeteren op de Algemene Voorwaarden voor Ehrehla, toen ik Erica telefonisch sprak en haar complimenteerde met de algemene voorwaarden van Lichtwesen Nederland. Ze antwoordde spontaan, dat ik eruit mocht gebruiken wat ik wilde. Erica, je bent een engel.

Kijk eens op www.lichtwesennederland.nl . Het is een fantastische site met veel informatie en producten voor persoonlijke groei of energetische bescherming.

Tot slot wil ik Marco, mijn lieve man, bedanken voor alle steun en het maken van deze website.