Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
De remedies met drakenenergie zijn vooral bestemd voor lichtwerkers en therapeuten. Maar natuurlijk mag iedereen, die zich tot deze remedies aangetrokken voelt, deze gebruiken.
Iedereen, die met mensen werkt, herkent het volgende wel. Je staat volledig in je lichtverbinding en in de onvoorwaardelijke liefde tijdens een behandeling of gesprek. Maar in het dagelijks leven, hoeft er maar dit te gebeuren of je bent de verbinding weer kwijt. De serie drakenenergie helpt je om beter in de lichtverbinding en de onvoorwaardelijke liefde te blijven. Ook wanneer het niet allemaal even soepeltjes loopt.


Maar dat is niet het eigenlijke doel van deze remedies met drakenenergie. Het eigenlijke doel is om met z’n allen een veld te creëren van onvoorwaardelijke liefde en licht en dit d.m.v. de drakenenergie in de aarde te verankeren. Dit heeft de aarde zo hard nodig! En omdat de aarde ons voedt en draagt, komt dit ook weer bij ons terug en wordt het voor iedereen beschikbaar.

Maar voor het zover is, is er heel wat werk te verzetten. Voor we het licht en de liefde in de aarde kunnen verankeren, zullen we zelf een groei moeten doormaken. Hiervoor zijn de remedies met de drakenenergie. Waarschijnlijk worden het er in totaal 10, dat heb ik tot nu toe doorgekregen in meditaties. De remedies komen niet allemaal tegelijk op de markt, omdat dan sommige mensen de neiging kunnen hebben om meteen maar naar 10 te gaan. En de eerste remedies zijn juist zo essentieel voor het proces.

Gebruik: Naar eigen inzicht en gevoel wat jij denkt dat nodig is. Bijvoorbeeld: dagelijks een paar druppels op een chakra druppelen of in de aura aanbrengen. Hiervoor doe je een paar druppels op je handen en gaat hiermee door je aura. De druppels mogen ook ingenomen worden. Dosering: 2-3 maal daags 2-5 druppels op de tong. Let hierbij erbij wel op dat het pipetje niet met de tong of handen aangeraakt wordt! Je mag natuurlijk ook uittesten d.m.v. een spiertest, pendel of biotensor wat voor jou nu het beste is.

 


» Drakenenergie 1 » Drakenenergie 2 » Drakenenergie 3 » Drakenenergie 4 » Drakenenergie 5 » Drakenenergie 6 » Drakenenergie 7 » Drakenenergie 8


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Drakenenergie 1
Loslaten: Dat wat niet van jou is. Zuivering van gedachten en overtuigingen die niet van jou zijn. Acceptatie en liefde voor jezelf. Bescherming tegen inprenting door anderen. Bevrijding van …….
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 2
Alle zielendelen samenvoegen. Donkere stukken in jezelf en anderen zichtbaar maken. Donkere stukken in jezelf accepteren, lief hebben en eventueel transformeren. Je hoeft ze niet te transformeren.
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 3
De bewuste keuze maken om je met het licht en de aarde verbinden, waardoor je op een dieper niveau kunt aarden. De chemische vervuiling uit de weefsels losmaken, deze hierna transformeren en afvoeren.
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 4
In deze remedie zitten veel verschillende energieën en hij werkt op veel verschillende vlakken. Je krijgt door deze remedie een beter besef van de dualiteit en waarom deze nodig is voor onze groei...
Klik hier voor meer informatie
24,50
12,25
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 5
Drakenenergie 5 werkt op verschillende thema’s. Allereerst werkt deze remedie beschermend tegen negatieve energie. Het maakt je ervan bewust waar deze negatieve energie vandaan komt en wat in jou.....
Klik hier voor meer informatie
24,50
12,25
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 6
Door drakenenergie 6 ga je loslaten wat niet van jou is. Alle gedachten, overtuigingen en angsten die niet bij jou horen mag je los gaan laten. Je mag je weer je ware wezen gaan herinneren, herkennen.
Klik hier voor meer informatie
24,50
12,25
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 7
Drakenenergie 7 is een remedie met een ongelofelijke brede werking. Voor iedereen die hem gebruikt zal een ander thema de boventoon voeren.
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per flesje
Aantal:
Drakenenergie 8
Drakenenergie 8 gaat over kracht en macht. Deze remedie zal je helpen om je kracht en macht op een zuivere manier te gebruiken in overeenstemming met het scheppingsplan.
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per flesje
Aantal: